حلیم برای صبحانه

مواد لازم برای پخت حلیم 

 بلغور گندم   2 لیوارن 

سینه مرغ   1/2 سینه مرغ 

نمک          به میزان لازم

شکر          به میزان دلخواه 

دارچین          برای تزئین 

کنجد              برای تزئین 

روغن            یک قاشق غذاخوری 

حلیم تهرانسر 118

آموزش پخت حلیم در تهرانسر

پیاز              یک عدد متوسط 

برگ بو        جهت معطر نمودن

دستور پخت :

مرغ را در قابلمه به همراه پیاز  و برگ بو پخت نموده  (برگ بو بعد از پخت مرغ برداشته شود )و سپس در ظرف دیگر گندم  را بهمراه آب پخت نمایید و بعد  از آن میکس نموده (له شود )  ، کمی نمک و شکر افزوده شود  و در ادامه مرغ را ریش ریش نموده به مواد قبلی اضافه نمایید سپس  به مدت یک ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز بپزد مراقب باشید ته نگیرد…

برای تزئئین بهتر است از دارچین و نارگیل و شکر و کنجد و کمی هم روغن استفاده شود

 

 

 

یک دیدگاه برای این نوشته

  1. saeid گفت:

    من از طعمش راضی هستم خیلی خوب بود

فرستادن دیدگاه

شما باید وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.


تهرانسر 118