سوپ جو یا سوپ شیر

سوپ جو یا سوپ شیر

مواد لازم :

  • جو پرک  1/3 بسته
  • هویج 2 عدد متوسط
  • ذرت مکزیکی 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ 5 عدد
  • مرغ 1/4 سینه
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • جعفری ( خرد شده )  1 قاشق غذاخوری
  • شیر 2 لیوان
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به همراه یک عدد پیاز نگینی خردشده  و آب می جوشانیم سپس هویج نگینی خردشده را به همراه قارچ و ذرت مکزیکی و همچنین جو پرک اضافه مینماییم و و بعد از آن حدود 3 ساعت روی شعله گاز میگزاریم  تا حسابی جا بیفتد و در انتها شیر را به آن اضافه می نماییم وقتی جوش آمد جعفری را به آن اضافه میکنیم .

حالا سوپ آماده است .نوش جان

 

نکته : نگینی = چهارگوش

نویسنده : خانم م.عظیمی

 

فرستادن دیدگاه

شما باید وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.


تهرانسر 118