طرز پخت مرغ ترش گیلان

مواد اولیه:
مرغ نصف یك عدد
سبزی محلی یا جعفری و گشنیز 500 گرم
تخم‌مرغ دو عدد
لپه یك پیمانه
آبلیمو به اندازه كافی
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سبزی را ریز خرد كرده و سرخ می‌كنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه می‌ریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه می‌كنیم.

تخم‌مرغ‌ها را هم زده به مخلوط مرغ می‌افزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.

نکته: این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.

فرستادن دیدگاه

شما باید وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.


تهرانسر 118