طرز پخت کوفته اندونزی

مواد لازم: برای تهیه کوفته اندونزی

گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
آرد سوخاری= 1/2 پیمانه
تخم مرغ = 2عدد
شیر=1/2پیمانه+2قاشق سوپخوری
فلفل سبز = 2 عدد
پیاز متوسط= 2 عدد
نمک ،فلفل و دارچین= به مقدار لازم
گوجه فرنگی= نیم کیلو
جعفری خرد شده=3 قاشق سوپخوری(2 ق در کوفته 1ق در سس)
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده ورز می دهیم،سپس آرد سوخاری را در شیر حل می کنیم و بعد نمک و فلفل می زنیم و به مایه اضافه می کنیم.سپس تخم مرغ و جعفری را افزوده و ورز می دهیم و به صورت بیضی در آورده و در روغن تفت می دهیم.
برای سس آن گوجه فرنگی رنده شده ،فلفل سبز و جعفری خرد شده را تفت داده سپس روی کوفته ها ریخته و منتظر می مانیم تا آماده شود .(15 دقیقه بجوشد)طرز پخت کوفته اندونزی

فرستادن دیدگاه

شما باید وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.


تهرانسر 118