چطور نرگسی بپزم ؟

غذای آسان ، فوری ، پرخاصیتچطور نرگسی بپزم

چطور نرگسی بپزم ؟شاید این سوال شما باشد

        نرگسی

مواد لازم برای 4 نفر :   اسفناج  نیم کیلو – پیاز متوسط  و نگینی خرد شده 1 عدد – تخم مرغ 4 عدد نمک ، زردچوبه و فلفل  به میزان لازم _ روغن 2 قاشق غذاخوری

 

 

 

 

روش پخت آسان :

اسفناج ها را پس از شستن می گذاریم بپزد ، پیاز خرد شده را با روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . زردچوبه و نمک وفلفل را اضافه می کنیم و اسفناج پخته شده که کاملا” آب آن خشک شده را به مواد بالا اضافه می کنیم وروی حرارت کم چند دقیقه تفت می دهیم و تخم مرغ ها را روی آن می شکنیم ومی گذاریم تا تخم مرغ ها هم خوب بپزد و کمی به روغن بیفتد . توجه داشته باشید که این غذا هم ساده و سریع آماده می شود و هم سرشار از آهن می باشد و برای رفع کم خونی بسیار مناسب است.

 

 

فرستادن دیدگاه

شما باید وارد شوید تا بتوانید دیدگاهی بفرستید.


تهرانسر 118